Team medewerkers

Annette Hof:


Eigenaar van Zwemschool Annette!
Annette is in 2006 afgestudeerd aan het CIOS met aantekening zwemonderwijzer en zwemmen met doelgroepen. Ik ben begonnen als zwemonderwijzer in het buitenbad van Ruinen. Daar heb ik de kneepjes van het vak geleerd. Mijn droom is toch altijd geweest om een eigen zwemschool te hebben.

Waarom heb ik voor dit vak gekozen: Het is fantastisch om kinderen te laten ondekken dat zwemmen super leuk is. Wat is er nou mooier dan het glunderende gezicht van kinderen als ze weer iets nieuws hebben geleerd. Wat mij vooral heel veel voldoening geeft is als bange kinderen weer iets overwonnen hebben. Ook kan ik er van genieten dat kinderen met een beperking hun diploma halen.

Ria Blaauw:

Mijn naam is Ria Blaauw- Hummel. Sinds 1984 werkzaam als zwemonderwijzeres. Na het behalen van mijn diploma zwemonderwijzer(es) heb ik in diverse zwembaden gewerkt. Hier geef ik vier middagen in de week met heel veel plezier zwemles aan de kinderen.

Aniek Boertien:

Hoi mijn naam is Aniek boertien en ben 20 jaar. Mijn diploma voor zwemonderwijzer heb ik 28 maart 2019 gehaald maar was daar voor ook al aanwezig om het zwemles geven in de praktijk te leren. Nu geef ik 4 middagen in de week zwemles met veel plezier

 

NZP