Algemene voorwaarden

Zwemlessen
1) Lesgeld moet u aan het begin van de maand betalen. Dit betekend concreet dat u voor elke eerste les van de maand het verschuldigde bedrag via pin of bank aan ons betaald. U ontvangt van ons een betaald bewijs.
2) Gemiste lessen kunnen niet ingehaald worden.
3) Is uw kind langere tijd door ziekte afwezig neem dan contact met ons op. Dan gaan we samen op zoek naar een oplossing.
4) Als u niet meer wilt deelnemen aan de zwemlessen dan kunt u dit uitsluitend via e-mail of schrijftelijk aan ons door geven. Dit kan in gaan per de eerst volgende nieuwe betaaldperiode. De lessen die betaald zijn worden niet terug betaald.
5) Wanneer er zwemlessen uitvallen door externe factoren (bijv. onderhoudswerkzaamheden, storing aan de technische instalatie enz.) worden de zwemlessen ingehaald op een later tijdstip. Het lesgeld wordt niet terug betaald.
6) U kunt uw kind omkleden in de kleedkamers.
7) Aanwijzingen van de medewerkers van zwemschool Annette moet u opvolgen.
8) Zwemschool Annette aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel en schade ontstaan voor, na en tijdens de les.
9) Meegebrachte kinderen moeten door de ouders zelf in de gaten worden gehouden. 
10) Medewerkers van zwemschool Annette halen en brengen de kinderen naar de douches.
11) In de kerstvakantie is de zwemschool gesloten. U betaald dan wel gewoon het volledige maand bedrag over die maand/maanden. In deze periode worden namelijk de extra lessen van de andere maanden verrekend. (5de week) In de zomervakantie hebben we een aparte betalingsregeling, dan kunt u per les betalen.
12) Tijdens zon - en feestdagen komen de zwemlessen te vervallen.

NZP